Skipperi

Skipperi

Publisert av Agneta Torgersen den 30.04.24. Oppdatert 13.06.24.

Som medlem av Norsk Bobilforening kan du nå dra nytte av Nordens største båtdelingstjeneste, Skipperi.
Med over 400 båter spredt på 70+ havner i hele Norden, åpner dette opp for fantastiske muligheter. Medlemskapet, kalt "Pay As You Boat", tilbyr en rekke fordeler: en 30% rabatt på medlemsavgiften, og ingen innmeldingsavgift på vanligvis 3999 kr.

Med dette medlemskapet betaler du kun 418 kr per måned fra mai til oktober (ordinær pris 599 kr), og deretter 1495-2195 kr per tur. Med på kjøpet får du praktisk opplæring for nybegynnere, fullt utstyrt båter, medlemskap i Redningselskapet, forsikring, og ubegrenset tilgang til alle båter og havner i hele Norden.

Dessuten, dersom du melder deg inn før 12. mai, kan du dra nytte av et spesialtilbud: kjøp 3 turer til prisen av 2.
Har du spørsmål angående medlemskapet eller hvordan det fungerer, ikke nøl med å kontakte Skipperi eller besøke deres nettside på Skipperi.no
.

Det å ha tilgang til båter på flere havner over hele Norden er gunstig for bobileiere av flere grunner:

1. Fleksibilitet og variasjon: Med tilgang til båter på ulike havner kan bobileiere utforske ulike destinasjoner og oppleve varierte båtopplevelser. Dette gir en mulighet til å utforske nye områder og oppdage skjulte perler langs kysten og innlands vannene i Norden.

2. Muligheten til å tilbringe tid på vannet: For bobileiere som setter pris på naturen og utendørsaktiviteter, gir tilgang til båter muligheten til å tilbringe tid på vannet, enten det er for fiske, bading, sightseeing eller bare avslapning.

3. Økt frihet og uavhengighet: Å ha tilgang til båter på flere havner gir bobileiere frihet til å planlegge og tilpasse reiseruten sin etter egne ønsker og behov. Dette gir en følelse av uavhengighet og fleksibilitet som kan berike reiseopplevelsen.

4. Mulighet for nye sosiale opplevelser: Båtlivet åpner opp for muligheten til å møte nye mennesker og delta i fellesskapet rundt båtlivet på ulike steder langs kysten. Dette kan føre til nye vennskap og sosiale opplevelser som beriker reiseopplevelsen for bobileiere.

Samlet sett gir tilgang til båter på flere havner over hele Norden, bobileiere en unik mulighet til å utforske og oppleve regionens naturskjønne omgivelser og kystkultur på en måte som passer deres interesser og preferanser.

Her er link for registrering.