• FICC Rally 2018

Meld dere på nå, gå ikke glipp av årets verdenstreff.

For påmeldingsskjema trykk her

Fyll ut skjema, skann det inn og send til lisbeth@bobilforeningen.no eller som brev til Servicekontoret:

Norsk Bobilforening
    PB 662, Lisleby
    1616 Fredrikstad

Priser i NOK:
    Pr pers 1540,-
    Strøm pr bil 495,-

Tur Berlin 429,-
    Tur Potsdam 429,-
    Tur Dresden 506,-
    Tur Leipzig 506,-
    Tur Spreewalt 528,-

Kontonummer: 7877 08 32860.
    OBS, merk betaling med FICC.

Din påmelding vil bli bekreftet når beløp er mottatt.

Det vil bli sendt ut opplysninger til alle påmeldte i løpet av mai med litt praktisk informasjon og om hvem som er påmeldt.
    Gi beskjed ved påmelding om du ikke ønsker denne informasjonen eller navnet ditt på listen.

Det er deltagere fra 30-35 land på disse treffene, med noe fra under 1000 enheter til flere 1000, og det er en drøy ukes sosial happening. Underholdning hver kveld, og flere nasjonale tilstelninger nesten hver dag under treffet, og det er flere utflukter til severdige steder i området.

Treffområdet i år er Märkisches Exhibition and Leisure Cetner MAFZ i Paaren som ligger sentralt og er ideell for en familieferie. Området er perfekt for sykkelturer og turer til Berlin og omhegn.

Turene som er lagt opp til i år, går til Berlin, Potsdam, Dresden, Leipsig og Spreewald. Alle turene er guidet. Du kan også selv enkelt komme deg til Berlin eller området rundt.

Alt du trenger å vite, kan du finne på www.ficcrallye2018.de​. Alt innhold er på tysk, fransk eller engelsk, så åpningsseremonier o.l. kan ta lang tid, siden det skal gjøres på 3 språk.

Man må være medlem av en campingclub som er medlem av FICC for å kunne delta på treffet. FICC står for Fédération Internationale de Camping, Caravanning og det er de som utgir CCI campingkortet.

Det er alltid hyggelig om det blir noen deltagere fra NB, så en kan planlegge litt i forkant. Hyggelig å ha med litt nasjonalt nips fra Norge, som en evt. kan gi til nye eller gamle venner en treffer. Og også koselig å kunne ha en nasjonal kveld der nede med gjester.

Det er som oftest en forholdsvis liten kontingent fra Norge, og som derfor ikke greier å mobilisere til en nasjonal aften hvor alle som ønsker å komme kan komme. Det er det endel land som greier hvert år, og en har aldri mulighet til å kunne delta på alt som skjer på et slikt treff.