• Rabattavtale med Fjord Line 2018

Denne avtalen gir alle medlemmer i Norsk Bobilforening rabatt på transportreiser hos Fjord Line AS.

Suveren reiseopplevelse kombinert med daglige avganger og gunstige seilingstider, sørger for en behagelig start på din reise. Om bord på Fjord Lines moderne cruiseferger varter de opp med førsteklasses mat og drikke, tax free-butikker fylt med et bredt vareutvalg, og selvsagt: En serviceinnstilt besetning. Kvelden fortsetter i Fjord Lounge med dyktige artister som sørger for stemningsfull underholdning. En god natts søvn i en komfortabel lugar avslutter kvelden.

Vilkår og betingelser:

Avtalen gir medlemmer i Norsk Bobilforening rett til rabatt på transportreiser mandag – torsdag ved bestilling av bilpakker med bestillingskoder som spesifisert i denne avtalen. Rabatten gjelder på Fjord Lines til enhver tid ordinære priser og ved ledig kapasitet om bord på følgende ruter:

1. Bergen/ Stavanger – Hirtshals + Retur
    2. Langesund – Hirtshals + Retur
    3. Innenriksreise Bergen – Stavanger + Retur

Bergen/Stavanger – Hirtshals, Langesund – Hirtshals og innenriksreise Bergen-Stavanger:

10% rabatt mandag – torsdag på utvalgte seilinger med unntak av juli 2018.

Spesialtilbud:

Langesund – Hirtshals

25% rabatt mandag-torsdag på utvalgte seilinger april og september.

Bestilling og betaling:

1. Kun medlemmer i Norsk Bobilforening har anledning til å benytte seg av denne avtalen og bestillingskoder må registreres ved bestilling for å oppnå rabatt. Medlemskort kan kreves fremlagt ved innsjekk.
    2. Bestilling:
    1. På Fjord Line sin nettside www.fjordline.com
    2. Via telefon 815 33 500 (servicegebyr NOK 150,- per bestilling tilkommer).

Benytt følgende koder ved bestilling:

Bilpakke økonomi: web booking: HBO-ESTD / Telefonbooking: BO-ESTD

Bilpakke flex : web booking: HBO-FSTD / Telefonbooking: BO-FSTD

1. Rabatter blir ikke gitt i de tilfeller der bestiller ikke benytter bestillingskoder oppgitt i denne avtale eller refererer til denne avtale på kjøpstidspunktet.
    2. Alle reiser hos FL betales umiddelbart ved bestilling via kredittkort/bankkort.
    3. Det er et begrenset antall billetter til rabattert pris tilgjengelig per seiling.
    4. Fjord Lines ordinære reisebestemmelser og avbestillingsregler gjelder ved bestilling, og de reisende plikter å sette seg inn i disse før avreise. Oppdaterte reisebestemmelser og avbestillingsregler finnes til enhver tid på www.fjordline.com