• God nyhet!

Avtalen med Fjord Line fortsetter også i 2017. Planlegg reisen i god tid og få bra rabatter hos Fjord Line.

Denne avtale gir medlemmer i Norsk Bobilforening rett til rabatter på transportreiser hos Fjord Line, med de unntak som er gitt og med forbehold om ledig plass om bord.

Vilkår og betingelser:
    1. Avtalen gir medlemmer rett til 16 % rabatt på Fjord Lines utvalgte avganger med de unntak nevnt i avtalen fra/til:
      1. Bergen/ Stavanger – Hirtshals
      2. Langesund – Hirtshals
      3. Kristiansand – Hirtshals
      4. Innenriksreise Bergen – Stavanger

Kristiansand – Hirtshals:
     18.04 - 15.06 & 21.08 - 11.09: rabatt på alle avganger unntatt lørdager.

16.06 - 30.06 & 01.08 - 20.08: gis det rabatt på alle avganger tirsdager og onsdager

(Ingen rabatt i juli)

Bergen/Stavanger – Hirtshals:
                 01.01-15.06 & 21.08-31.12: rabatt på alle avganger unntatt fredager og lørdager.

16.06-20.08: rabatt på seilinger søndag – onsdag.

Langesund - Hirtshals:
                   Rabatt på alle avganger med unntak av lørdager i perioden 16.6-20.08.

Sandefjord – Strömstad:
                   Rabatt på alle avganger med unntak av avgang fra Sandefjord 08.30.

Rabatten gjelder ved bestilling av bilpakker for inntil 5 personer med turkoder som spesifisert i denne avtalen og på de priser som Fjord Line til enhver tid setter

Bestilling og betaling:
    1. Kun medlemmer i Norsk Bobilforening har anledning til å benytte seg av denne avtalen og bestillingskoder skal registreres ved bestilling for å oppnå rabatt. Medlemskort kan kreves fremlagt ved innsjekk.
    2. Bestilling:
      a) På Fjord Line sin nettside www.fjordline.com
      b) Via telefon 815 33 500 (servicegebyr NOK 150,- per bestilling tilkommer).

Benytt følgende koder ved bestilling:
      Bilpakke økonomi:   web booking: HBO-ESTD / Telefonbooking: BO-ESTD
      Bilpakke flex:            web booking: HBO-FSTD / Telefonbooking: BO-FSTD
    3. Rabatter blir ikke gitt i de tilfeller der bestillier ikke benytter bestillingskoder oppgitt i denne avtale eller refererer til denne avtale på kjøpstidspunktet.
    4. Alle reiser hos FL betales umiddelbart ved bestilling via kredittkort/bankkort.
    5. Det er et begrenset antall billetter til rabattert pris tilgjengelig per seiling.
    6. Fjord Lines ordinære reisebestemmelser og avbestillingsregler gjelder ved bestilling, og de reisende plikter å sette seg inn i disse før avreise. Oppdaterte reisebestemmelser og avbestillingsregler finnes til enhver tid på www.fjordline.com