• Treffliste
  • Temakveld hos AutoNord/Harstad 10. april.

Region Nord - Temakveld.

Region Nord i samarbeid med Auto Nord AS i Harstad har gleden av å invitere til temakveld for våre medlemmer.

Onsdag 10. april 2019 kl. 1900 i lokalene til Auto Nord AS i Kongsveien 39 i Harstad.

Auto Nord AS er autorisert Fiat verksted og tar alt av servicer og reparasjoner på Fiat. På temamøtet vil representanter for firmaet orientere om aktuelle tema innen service, vedlikehold og garantier på bobiler med Fiat bildel. Det vil selvfølgelig bli anledning til å stille tekniske spørsmål som det sikkert vil være en del av. Det vil også bli omvisning i Auto Nords lokaler.

Hvis tiden tillater detvil det også bli et kort medlemsmøte.

Det vil dessverre ikke være mulig å parkere med bobil eller overnatte rundt lokalene til Auto Nord AS eller i umiddelbar nærhet.