• Treffliste
  • Årsmøtetreff Region Sør 2019

24 til 26 mai på Hove Leirsenter på Tromøya.

DET ER ÅPNET FOR PÅMELDING PÅ BOBILTREFF.NO

Vi har i år gleden av å invitere våre medlemmer til årsmøtetreff som i år finner sted på vakre Hove Leirsenter på Tromøya.

Av hensyn til kapasitet både hva gjelder parkering samt lokaliteter så er der satt en øvre grense på 125 biler.

Treffet åpner fredag med innkjøring fra kl. 1200 hvoretter resten av dagen går med til sosialt samvær med middag på kvelden med påfølgende dans. Det er mulighet til strømtilkobling til alle biler

På lørdag vil årsmøtet bli avholdt, hvoretter vi håper flere vil benytte muligheten til å bese vakte Raet nasjonalpark samt utnytte de flotte tur mulighetene Tromøya har å by på, for ytterlig inf. se www.hoveleirsenter.no. Videre så vil LIONS avholde loppemarked på området.

Avhengig av værforhold så vil div. konkurranser, som kast på flaske mm, bli arrangert.

På kvelden blir det festmiddag med musikk og dans.

Thorleif Berg

Treffkoordinator Region Sør

--Praktisk info--

Treffet varer fra 24. mai 2019 til 26. mai 2019, påmeldingsfrist er 10. mai 2019.
    Betalingsfrist: 10. mai 2019
    Pris pr. bil: kr 0, pris pr. person: kr 600 , pris pr. barn: kr 250