• Treffliste
  • Julebord Vigeland 2017

Julebordet på Vigeland blir arrangert 27.10.2017 - 29.10.2017

Snart fulltegnet - Komite oppfordrer alle til å betale så tidlig som mulig.

Da innbyr vi igjen til julebord på Vigeland. Vi har i år lagt julebordet en uke seinere slik at dere på lørdagen kan ta en tur i Lindesneshallen. Her er det stor brukrmesse.

På grunn av SFO og skolebarn der vi parkerer vil det IKKE BLI ANLEDNING TIL INNKJØRING FØR 1630.  Ellers vil kvelden forløpe tradisjonelt med litt å bite i og valgfri drikke. Rune Arild vil tilby musikk for øre og dansefot.

lørdag vil det tradisjonen tro bli ett medlemsmøte kl.1100. Seinere lørdag kveld blir det julebord med middag og dessert. Da dette er fortært slipper vi til Big B og Hawk. Disse to spiller flott country og dansemusikk.  Lotterisalg. Kun medisinsk strøm.

Ved påmelding MÅ man også velge middag/dessert. Valgene er:

• Hovedrett: Ribbe eller Pinnekjøtt.
    • Dessert: riskrem eller karamellpudding.

VIKTIG: All påmelding skjer på denne siden. Påmelding og betaling SKAL være i boks innen 20 OKT.

I 2016 hadde vi venteliste så ikke nøl med påmelding. Vi kan maks ha 130 påmeldte. HUSK MEDLEMSNUMMER.

Spørsmål kan rettes til Øystein tlf. 92060245.

Øystein Eriksen