• Treffliste
  • Årsmøtetreff 2017 28.april til 1.mai

ÅRSMØTETREFF og BOBILMARTEN

Region Øst i Norsk Bobilforening inviterer til Årsmøtetreff og Bobilmarten på messeområdet i Tønsberg helgen 28. til 30. april 2017.

Det er anledning for de som ønsker det å stå på plassen til mandag 1.mai uten ekstra kostnad. Treff og arrangement avsluttes søndag.

Koordinatene er 59*16’52,1’’N10*24’40,7’’E

Innkjøring fredag fra kl 12.00 parkering på anviste plasser. Medlemmer som ønsker å parkere sammen må komme samlet.

Det vil bli loddsalg fredag og lørdag frem til trekning av loddene under middagen lørdag kveld. Vi håper mange av dere tar med dere en gevinst til lotteriet.

PROGRAM FOR HELGEN

Fredag er avsatt til innkjøring og bli kjent tid frem til kl 19.00.

Kl 19.00 har vi velkomstmøte i messehall B. Etter møtet setter vi på litt musikk og det blir mulighet for en svingom for de som måtte ønske dette.

LØRDAG

Kl 10 åpner bobilmarten for årets marked hvor alle som har noe å                                                  selge er hjertelig velkommen med sine varer. Med værforbehold vil vi i år avholde markedet ved de enkelte biler på parkeringsområdet. Ved regn har vi marked i hall B. Vi tar sikte på å avslutte markedet kl 14.00.

Aktiviteter for store og små vil være tilgjengelig hele dagen. Denne gangen vil vi arrangere barneaktiviteter.

Årsmøtet starter presis kl 14.30 så vær ute i god tid for registrering

Etter årsmøtet vil vi ha et medlemsmøte som er åpent for alle hvor andre saker som ikke vedrørte årsmøtet vil bli behandlet og besvart.

Det inviteres til årsmøtemiddag og eventuelle taler og utdeling av årsmerker.

Etter middag spilles opp til dans og vi koser oss utover kvelden

I pausene under dansen vil loddtrekning bli foretatt.

Slutt kl 01.00

SØNDAG

Så er søndagen kommet og vi er klar for avslutning og hjemreise.

PRISER FOR ÅRETS TREFF.

Prisen pr bil uten strøm er satt til kr 500,- for perioden fredag til søndag.

Middagen lørdag er inkludert i denne prisen.

Det er mulighet for medisinsk strøm. Denne koster kr 100 for helgen.

Påmelding fra 1.mars vil bli via Bobiltreff.no hvor også betalingsinformasjon vil komme.

Vi ønsker at alle forhåndsbetaler treffet som opplyst på denne side.

Manuell påmelding til Terje Aarhus 97780827

Regionstyret.

Klikk HER for møtepapirer.