Artikkel ingress - link til artikkel nummer 1

Artikkel ingress - link til artikkel nummer 2

Artikkel ingress - link til artikkel nummer 3

Artikkel ingress - link til artikkel nummer 4

Du er her:
 • Reisetips>Østerrike
 • Østerrike - kjøring på motorvei og GO-Box

  Publisert: 11-02-2012

  Alle som skal kjøre på motorvei i Østerrike må huske å skaffe nødvendig oblat/vignett for kjøretøy under 3.5 tonn eller GO-Box for kjøretøy over 3.5 tonn. GO-Box koster 5 Euro i anskaffelse og fylles med minimum 75 Euro og oppover
  .
  Hvis du stopper på et utsalgssted før grensen er det en enkel sak å få tak i dette. Husk å ta med vognkortet inn (vekt og aksler).

  Når du kjøper GO-Box-en forteller du hvor du skal og fyller på det nødvendige beløp. Det samme hvis du returnerer gjennem Østerrike, ta GO-Box-en med inn på utsalgsstedet, så får du kontrollert hvor meget som er igjen og fyller eventuelt på nødvendig beløp

  Det anbefales også at GO-Boxen leveres inn om den ikke skal brukes på en stund, man taper da 5 Euro som man ikke får igjen, men hele restbeløpet på boksen fåes igjen. Ikke kontant, men inn på bankonto.

  Husk at hvis du blir stoppet i Østerrike uten GO-Box (gjelder biler over 3.5 tonn) så koster det 220 Euro i bot + at du selvfølgelig må anskaffe GO-Box og de kostnader som følger med.

  Les mer

  [Arkiv]