• Topp>Innmeldingskampanje 2018
    INNMELDINGSKAMPANJE 2018

Kampanjepris for 2018 er kr 500,00

Dette betyr at dersom du melder deg inn fra 1. februar 2018, slipper du å betale innmeldingsavgiften på kr 150,00 som kommer i tillegg til ordinær medlemsavgift for nye medlemmer.

Beregn ca 2-3 dager før du hører fra oss.

Når tilsendte faktura er betalt, går det ca 10 dager før du får velkomstkonvolutten.

Ikke fyll ut dette feltet:

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.

Norsk Bobilforening er behandlingsansvarlig for personopplysninger du gir oss. Ved besøk på våre nettsteder er du anonym. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-post adresse. Dersom du ønsker å se vilkårene  i vår personvernerklæring klikk her .

Fornavn:  *
    Etternavn:  *
    Adresse :  *
    Postnr./Sted:    *
    Mobiltelefon:
    E-post:  *
    Vervekode:
    Fødselsdato:

Klikk her for å legge til familiemedlemmer
    Organisasjon:

Samtykke til behandling av personopplysninger

Ja, jeg samtykker til at Norsk Bobilforening kan behandle mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen. Jeg er kjent med at det er frivillig å samtykke, og at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake.

Kryss av for samtykke her.