• NB Forum

NB sitt forum var et nyttig og godt brukt nettsted/kunnskapsbank for NB sine medlemmer. Aktiviteten sank kraftig da grensesnittet ble forandret og Facebook fikk flere og flere grupper for bobilister.

På et forum vil en få organiserte emner og kategorier på en helt annen måte enn på Facebook, og det er lettere for brukerene å søke på ting de lurer på og kanskje få svar uten å stille et spørsmål.

Forumet vil være en stor kunnskapsbank/oppslagsverk for brukere. Spørsmål kan stilles, en får svar og trådene glir ikke så fort over i noe annet som på Facebook, samtidig som det er lettere å følge tråden.

Det er et flott sted å skrive reiseberetninger, da det nå er lettere å legge inn bilder. Ved behov er det bare å opprette nye undergrupper, f.eks. for de enkelte bobilmerker o.l. Brukerene må bare komme med forslag på grupper som savnes.

Forumet til NB er nå oppgradert for å bli mer brukervennlig og dette arbeidet ble avsluttet oktober 2017, men dessverre har ikke brukerene kommet tilbake i forventet grad.

Forumet er det brukerene som former, men er det ikke brukere/postere vil forumet ikke ha den ønskede nytteverdi. Tittere er det en del av på forumet nå, men de som poster er helt klart i mindretall.

Forumet er lukket og bare for NB sine medlemmer og pr. i dag er det «bare» registrert 3032 medlemmer av NB sine over 12000 medlemmer. Og av disse igjen er det bare en håndfull aktive postere.

Så en oppfordring er å registrere seg og være med på å få forumet til å bli den kunnskapsbanken og nytteverktøyet det burde være for medlemmene.

Nederst i venstre marg under «Hjelp» før kalenderen på nettsiden til NB finner man en enkel forklaring på hvordan man logger inn om man har problemer.