• Lysefjorden Aktivitet & Endringsenter

Lysefjorden Aktivitet & Endringsenter gir 20% rabatt til NB medlemmer.
    Vi jobber hele tiden med å få på plass gode rabattavtaler hos campingplasser. Dette er en av de nyeste vi har fått på plass.

Lysefjorden Aktivitet & Endringsenter som ligger i Songesand drifter også Songesand Camp.

Songesand er ei lita bygd på nordsiden av Lysefjorden, omtrent midt mellom Prekestolen og Lysebotn.
    Stedet ligger ca 2,5 km fra Songesand kai og ca 24 km fra Riksvei 13.

På campen er det plass til ca 10 telt og en større plass til bobiler med mulighet for strøm og tømming av toalett. Camping-gjestene har også tilgang til dusj og toalett.

Pris for bobil pr. natt:  200,-
    Strøm: 50,-
    På disse prisene har NB medlemmer 20% rabatt.

26. mai åpner det Cafe på campingen som vil selge drikke, varme og kalde retter.

Det er mange muligheter til forskjellige aktiviteter på plassen. Flotte turområder, med både egne og guidede turer, samt guidede båtturer og forskjellige kurs.

Lysefjorden Aktivitet & Endringsenter
    4129 Songesand